M o n á T e h r a n i

Make-Up Artist & Hairstylist


G E F E L I C I T E E R D 

JULLIE GAAN TROUWEN!

Natuurlijk wil je er op deze bijzondere dag op je ALLERMOOISTE uitzien. Mijn naam is Mona Tehrani en ik ben een bridalstyliste. Ik werk met de nieuwste technieken en professionele make-up merken van dit moment. Ik verzorg met veel liefde en passie jouw bridalstyling op de gewenste locatie. Gegarandeerd zal ik jou nog meer laten stralen in de allermooiste versie van jezelf.

Wacht niet te lang met het boeken van jouw bridalstyling
i.v.m. verwachte drukte in 2022/2023
Vraag NU naar beschikbaarheid via contactformulierNa de beschikbaarheid check gaan wij een proefsessie plannen. Dit is meestal 4-12 weken voor de trouwdatum bij jou op locatie. Tijdens de 3-urige proefsessie zullen wij kennis met elkaar maken en al jouw wensen bespreken.

Wij zullen diverse kapsels uitproberen; of je het nu losjes opgestoken wilt, in een trendy hoge knot of een bos volle mooie krullen.. alles is mogelijk.

Ook zullen wij diverse make-up technieken en -kleuren uitproberen om tot de gewenste look te komen. Ik werk met professionele producten, zoals o.a. Mac, Tarte, Anastasiabevelyhills, Huda Beauty. Al mijn make-up is waterproef. Hierdoor zal jouw make-up het gehele dag en avond goed blijven zitten.

Uiteraard zal ik je vakkundig advies geven waarbij jouw wensen centraal staan.

Tijdens de proefsessie zal ik foto's nemen van het eindresultaat en aantekeningen maken van de gebruikte make-up kleuren en technieken.

Op jullie trouwdag sta ik op de gewenste locatie klaar om jouw bridalstyling te verzorgen. Ik zal jou een fenomenale perfecte look verzorgen om nooit te vergeten.

 
Op jouw mooiste dag zal ik jou een fenomenale perfecte look verzorgen om nooit te vergeten!!Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
SOosan NOurigohar
29-04-20 18:13:20
13-10-2018
Super top gedaan dankjewel lieverd.
Syl van Duyvenbode
29-04-20 18:11:40
09-07-2018
Super enthousiast mona,
die van me dochter ,Me vriendin en mezelf . Drie mooi opgemaakte dames heeft gemaakt.
Ik zeg mensen, heeft u een Iets te vieren of gewoon u zelf .
Ga naar Mona �
Sophie Dijksman - De Jong
29-04-20 18:10:18
03-07-2018
Mona is een super ALL ROUND visagist én haarartiest ! Echt geweldig, stelt je heel erg op je gemak en doet het precies zoals je het je voorstelt maar geeft ook goede tips en adviezen. Ik heb mijn bruidsmake-up en haar door haar laten doen en zou haar aan iedereen adviseren. Ik kom zeker terug als ik nog eens in de make-up en haar moet !
Sabine Swart
31-10-19 15:21:49
Tijdens de proef make-up merkte ik al dat ze echt de tijd voor je neemt en als het in haar ogen niet perfect zit, doet ze het gewoon opnieuw.

Mona is in één woord fantastisch! Ik heb me tijdens onze trouwdag zo geweldig mooi gevoeld en kon alleen maar stralen. Dank je wel!!
Opmerking:
Het was een eer om jouw bridalstyliste te zijn lieve Sabine. Hartelijk dank voor je recentie !
Hanneke Kuster
03-10-19 22:44:06
Mede door deze prachtige vrouw zag ik er stralend uit op onze trouwdag. Bij de proefsessie wist Moná mijn wensen al meteen op de juiste manier te interpreteren en maakte een heel mooi natuurlijke make-up en feestelijke styling. Ik was meteen enthousiast en blij dat Moná mijn make-up en haar zou doen. Wat kreeg ik veel complimenten! Normaal gebruik ik erg weinig make-up en was bang dat het teveel zou worden (op mijn 59e 😉). Moná heeft er voor gezorgd dat ik mij de hele dag supermooi heb gevoeld. Dankjewel lieve Moná.
Opmerking:
Heel erg graag gedaan en ik ben heel blij dat ik aan al jouw verwachtingen heb kunnen voldoen. Dank je wel voor je lieve recentie.
Tonen: 5  10   20