Bridalstyling By Moná
Allermooiste versie van jezelf

Allermooiste versie van jezelf

Moná is gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Zij creëert een natuurlijk maar bovenal schitterende look op jouw mooiste dag. Met veel liefde en passie vertaalt ze jouw wensen naar een unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Met de deskundigheid zorgt zij ervoor dat jij je een stralende, zelfverzekerde bruid voelt. Jij zult stralen in de allermooiste versie van jezelf. 


Bruidskapsel

Met veel vreugde verzorg ik graag  jouw bruidskapsel, of je het nu losjes opgestoken wilt, in een trendy hoge knot of een bos volle mooie krullen, alles is mogelijk. Ik geef je vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan.

Bruidsmake-up

Natuurlijk mag naast het bruidskapsel een bijpassende bruidsmake-up niet ontbreken. Ik werk met A-merken en alles is waterproof.  De foundation Aribrush ontbreekt ook niet in mijn kit. Dit is een techniek waarmee de foundation d.m.v.  'airbrush'  geleidelijk op het gezicht gesprayd wordt. Het resultaat is heel natuurlijk, egaal, dekkend en blijft  24 uur perfect zitten.

Maak je geen zorgen. Mona verzorgt jou een fenomenale perfecte look op jouw mooiste dag om nooit te vergeten.

Proefsessie circa 4uur

Tijdens de proefsessie gaan wij samen opzoek naar het gewenste bruidskapsel en bruidsmake-up.

  • 4-6 weken voor de bruiloft
  • Kennismaking  
  • Bespreking van jouw wensen
  • Uitproberen van diverse bruidsmake-up looks 
  • Uitproberen van diverse kapsels
  • Persoonlijk advies

Ben je benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact met mij op.


Gastenboek

SOosan NOurigohar
29-04-20 18:13:20
13-10-2018
Super top gedaan dankjewel lieverd.
Syl van Duyvenbode
29-04-20 18:11:40
09-07-2018
Super enthousiast mona,
die van me dochter ,Me vriendin en mezelf . Drie mooi opgemaakte dames heeft gemaakt.
Ik zeg mensen, heeft u een Iets te vieren of gewoon u zelf .
Ga naar Mona �
Sophie Dijksman - De Jong
29-04-20 18:10:18
03-07-2018
Mona is een super ALL ROUND visagist én haarartiest ! Echt geweldig, stelt je heel erg op je gemak en doet het precies zoals je het je voorstelt maar geeft ook goede tips en adviezen. Ik heb mijn bruidsmake-up en haar door haar laten doen en zou haar aan iedereen adviseren. Ik kom zeker terug als ik nog eens in de make-up en haar moet !
Sabine Swart
31-10-19 15:21:49
Tijdens de proef make-up merkte ik al dat ze echt de tijd voor je neemt en als het in haar ogen niet perfect zit, doet ze het gewoon opnieuw.

Mona is in één woord fantastisch! Ik heb me tijdens onze trouwdag zo geweldig mooi gevoeld en kon alleen maar stralen. Dank je wel!!
Opmerking:
Het was een eer om jouw bridalstyliste te zijn lieve Sabine. Hartelijk dank voor je recentie !
Hanneke Kuster
03-10-19 22:44:06
Mede door deze prachtige vrouw zag ik er stralend uit op onze trouwdag. Bij de proefsessie wist Moná mijn wensen al meteen op de juiste manier te interpreteren en maakte een heel mooi natuurlijke make-up en feestelijke styling. Ik was meteen enthousiast en blij dat Moná mijn make-up en haar zou doen. Wat kreeg ik veel complimenten! Normaal gebruik ik erg weinig make-up en was bang dat het teveel zou worden (op mijn 59e 😉). Moná heeft er voor gezorgd dat ik mij de hele dag supermooi heb gevoeld. Dankjewel lieve Moná.
Opmerking:
Heel erg graag gedaan en ik ben heel blij dat ik aan al jouw verwachtingen heb kunnen voldoen. Dank je wel voor je lieve recentie.
Tonen: 5  10