Bridalstyling By Moná
Allermooiste versie van jezelf

Welkom op mijn pagina!

Mijn naam is Moná van der Ende-Tehrani. Getrouwd met de liefde van mijn leven en samen hebben wij twee prachtig dochtertjes.

Visagie en haarstyling is altijd al mijn grote passie geweest. Maar van huis heb ik altijd meegekregen om eerst te studeren en daarna mijn passie te volgen. Dit heb ik gedaan. Na het behalen van mijn 'bachelor' diploma Bedrijfseconomie kon ik natuurlijk niet stil zitten en werd ik getriggerd om zoveel mogelijk cursussen/opleidingen te gaan volgen om mijn passie als een droom te laten uitkomen.

In 2015 heb ik mijn diploma Make-up artist Advanced bij Linda Blauw (award winner 2009) behaald. Sinds 2016 werk ik als een freelancer. Ik heb bij  'Superlooks Cosmetics' diverse make-up workshops gegeven. In de loop der jaren heb ik verschillende make-up demonstraties verzorgd en meegewerkt aan grote fashion shows en fotoshoots. Tevens heb ik samen met een geweldig team aan professionals meegewerkt aan een 'styled wedding shoot ' welke op www.theperfectwedding.nl gelanceerd is.

Na het verzorgen van mijn eigen bruidsmake-up en bruidskapsels in augustus 2016 besloot ik mij te gaan specialiseren in bridalstyling.  Doormiddel van het volgen van diverse bridalstyling trainingen en opleidingen in zowel visagie als haarstyling ben ik mezelf hierin verder gaan ontwikkelen. Daarnaast blijf ik regelmatig bij wereld beroemde artiesten trainingen volgen. Op deze manier blijf ik up-to-date van de laatste visagie en haarstyling trends en ontwikkelingen. Onlangs heb ik een fantastisch training voor bruidskapsel gevolgd bij de wereld beroemde Yeliz Kaya haarstyliste.

Sinds 2019 geef ik visagie en haarstyling opleidingen aan getalenteerde dames/heren die passie & liefde voor dit vak hebben. Dit doe ik in samenwerking met het Paleis Beautycenter in Schiedam. In 2020 ben ik een CRKBO geregisterde docent. 

Met mijn kennis, kunde en ervaring ben jij letterlijk in goede handen. Gegarandeerd zal ik jou laten stralen in de allermooiste versie van jezelf op de mooiste dag van jullie leven.

Liefs,

Moná