M o n á T e h r a n i

Make-Up Artist & Hairstylist


G E F E L I C I T E E R D 

JULLIE GAAN TROUWEN!

Natuurlijk wil je er op deze bijzondere dag op je ALLERMOOISTE uitzien. Mijn naam is Mona Tehrani en ik ben een bridalstyliste. Ik werk met de nieuwste technieken en professionele make-up merken van dit moment. Ik verzorg met veel liefde en passie jouw bridalstyling op de gewenste locatie. Gegarandeerd zal ik jou nog meer laten stralen in de allermooiste versie van jezelf.

Wacht niet te lang met het boeken van jouw bridalstyling
i.v.m. verwachte drukte in 2022/2023
Vraag NU naar beschikbaarheid via contactformulierNa de beschikbaarheid check gaan wij een proefsessie plannen. Dit is meestal 4-12 weken voor de trouwdatum bij jou op locatie. Tijdens de 3-urige proefsessie zullen wij kennis met elkaar maken en al jouw wensen bespreken.

Wij zullen diverse kapsels uitproberen; of je het nu losjes opgestoken wilt, in een trendy hoge knot of een bos volle mooie krullen.. alles is mogelijk.

Ook zullen wij diverse make-up technieken en -kleuren uitproberen om tot de gewenste look te komen. Ik werk met professionele producten, zoals o.a. Mac, Tarte, Anastasiabevelyhills, Huda Beauty. Al mijn make-up is waterproef. Hierdoor zal jouw make-up het gehele dag en avond goed blijven zitten.

Uiteraard zal ik je vakkundig advies geven waarbij jouw wensen centraal staan.

Tijdens de proefsessie zal ik foto's nemen van het eindresultaat en aantekeningen maken van de gebruikte make-up kleuren en technieken.

Op jullie trouwdag sta ik op de gewenste locatie klaar om jouw bridalstyling te verzorgen. Ik zal jou een fenomenale perfecte look verzorgen om nooit te vergeten.

 
Op jouw mooiste dag zal ik jou een fenomenale perfecte look verzorgen om nooit te vergeten!!Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
Bodil
27-07-19 09:44:53
Super leuke, enthousiaste en lieve vrouw! Heeft mijn bruidsmake-up en -kapsel uitstekend verzorgd en ook mijn moeder mooi gemaakt voor de grote dag. Ze gaat voor perfectie, luistert goed naar je wensen, is altijd bereikbaar voor vragen en neemt alle tijd voor je.
Opmerking:
Dank je wel voor je geweldige recensie❤ Prachtige bruid Bodil
Hamiye M
25-07-19 10:49:34
Most important thing is to listen and to look what fits you and that's were Mona is good at! Ze is een perfectionst, details zijn belangrijk en weet heel goed hoe ze jouw schoonheid moet laten stralen en hiermee kun je zien hoe professioneel ze aan het werk gaat! Wat ik vaak bij andere pro-visagisten zie, is dat de meiden gauw op elkaar gaan lijken terwijl iedereen uniek is... En dat vind ik bijzonder aan Mona, ze zorgt ervoor dat je Uniek blijft! Meerdere malen al bij deze enthousiaste, lieve, spontane dame geweest voor speciale gelegenheden. Dankjewel mijn engeltje!!😍❤
Opmerking:
Dank je wel voor je mooie woorden lieverd❤❤
Tonen: 5  10   20